• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Morfar 80 år!

Idag fyllde världens snällaste och underbaraste människa 80 år! Min morfar. Vi passade på att ta en bild på hela familjen när vi nu var samlade. Satte på timern på kameran och sprang till min plats… morfar är lite kamerablyg, men har annars så fint leende så!

Bodil - Vad kul att få till det här!
Men… var syrran med?

admin - Jättekul verkligen! Det här är min mammas sida av familjen, så mina syskon är egentligen inte släkt med dem, bara genom mig då!

Carmen - fint. kul o se alla aven om jag inte kanner igen dom hahaha!
puss syster

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*