• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Mia och hennes killar

Idag fotade jag, förutom de söta syskonen Emrik och Vidar, min vän Mias nya familjemedlem kattungen Whiskey. Sååå söt, jag är riktigt svag för kisseungar! föreslog att jag kunde passa honom en månad eller två medans han var liten, men de ville inte det av nån anledning… Efter Whiskey fotade jag söta och blyga fröken Zitrus och matte!

Idag började även min nye, trevlige praktikant + att jag fick heldagssällskap av fotograf Emma Sandström från Adorable moments. Vi skulle bara träffas för en fika imorse, men hon fastnade i ateljén, vilket jag är jätteglad för! Vi hade supertrevligt!

Petra - Men gud så söt liten katt. Är också svag för kattungar eller katter överhuvudtaget 🙂

Lucia - Underbart söta små djur… visst blir man sugen.

Lovisa Karlsson - Underbara bilder!
Vi kommer med ett gäng katter också…vet inte när, men vi kommer!

admin - åh ja Lovisa! det ser jag fram emot!!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*