• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Cecilia & Pers bröllop

Idag gifte sig Per och Cecilia i Stadshuset i Stockholm, bara närmsta familjen visste om det och snart bär det iväg till Barbados! Gabriel och Josefine hade väldigt mycket spring i benen så mor och farföräldrar fick fullt upp 🙂 Vigseln vart dock lite försenad då bruden inte hade plånboken med sig och leg behövdes, Per fick ta en liten extra sväng hem, men 40 minuter efter att vigseln skulle ägt runt var de tu gifta! Vart lite pirrigt ett tag, men som Cecilia så bra sa” allt brukar ordna sig”! Återigen ett stort grattis och njut njut njut av solen de kommande veckorna!

Mattz Birath - underbara bilder åsa

Emma - Adorable moments - Åhh, Ä.L.S.K.A.R bilden på skorna och buketten!
VA fint det blev med nya hemsidan <3 <3

A home far away - Underbara foton!!

Kram Gunilla i Singapore

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*