• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Ny hemsida!

Nu finns min nya hemsida uppe efter många kvällars datande! För att fira så tänkte jag ha en liten tävling för mina facebookfans och bloggläsare! Skicka ett mail med en kort motivering om varför just Du ska vinna och svara på följande fråga så vinner ni en studiofotografering värde 1200:- presentkortet kan ni behålla eller ge bort till någon ni tycker om och är giltligt i 6 månader! Vinnaren publiceras på facebook och på bloggen på alla hjärtans dag!

fråga: hur många olika bildgallerier finns på nya hemsidan?

Petra - Den blev jättefin verkligen 🙂

Lovisa Karlsson - Hehe….jag läste “galleribilder” isf bildgallerier … tyckte det var hemskt jobbigt att sitta å syna alla bilderna på alla sidor på hemsidan. Tur man har en man som kan läsa ordentligt…*fniss*

admin - ja, att räkna alla bilder i alla gallerier skulle vart lite väl mycket att be om, finns flera hundra totalt! men tur som sagt att man har sina män ibland 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*