• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

jennifer och Håkan 70 år!

I lördags var vi på 70-års kalas! Min goda vän Jennifer som jag känt sen gymnasiet och hennes Håkan firade 30 år respektive 40 år 🙂 Då Håkan är musiker vart det härliga live framträdanden som förgyllde bufféen och de goda efterätterna! Som gemensam födelsedagspresent så hade jag knåpat ihop ett collage-album med bilder på paret och Harry som vi tog för ett tag sedan, i Juli så utökas familjelyckan ytterligare när Harry får en lillebror!

Kevin - Oj, vad snyggt!! Verkligen!! 🙂

Mattz Birath - Underbara bilder Åsa

Johanna - Riktigt snyggt! Använder du mallar till collagen?

admin - både och, en del färdiga men mest såna jag gjort själv eller helt nya…

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*