• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Jessica och Johan 29 maj

Oooops… blir visst lite bilder 🙂 Idag fotade jag detta underbara pars bröllop! Vilka underbara kunder jag har, idag kändes det knappt som jobb, bara så trevligt att hänga runt Jessica och Johan, inte ens ösregn mitt i fotografering fick stämningen att sina! tog några timmar att gå igenom alla bilder och fixa bloggbilderna, men älskar att dela med mig om känslan jag får av bröllop medans den är som starkast såhär efteråt! Hoppas ni hade en underbar kväll och tusen och återigen tusen grattis! Helt underbart att höra om denna tonårsförälskelse som fick nytt liv efter några år isär, man bara vet att ni kommer hålla ihop livet ut! 🙂

Jessica & Johan- Åsa Deleau Wiklund/Fotograf OzDeleau » Bröllopsfotograf – hitta den som passar just ert bröllop - […] fotade jag detta underbara par! fler bilder från dagen hittar ni på min blogg Posted in […]

Lina Roos - Jättefina Åsa! Brudbilden med slöjan är helt magisk!

Mattz Birath - Undebarab bilder åsa

*Mette* - Jättehärliga bilder, och vilket fint brudpar!

Jessica Christiansen - Åsa du är bäst!!!! Helt underbara bilder och vi är sååå nöjda och glada. Längtar till tisdag då vi får alla 🙂
Tack för att du följde med oss på vår dag och sparar vår dag i framtiden.
Kram från Jessica & Johan

admin - tack själva för att jag fick vara med!!! ses på tisdag 🙂

Lindísima - Super Åsa, snyggt par, underbar(!!!) slöja och toppenfina bilder!

Bodil - Bravo, Åsa! Jättefina bilder! Synd att jag var upptagen! Hade varit kul att vara med! Endera dagen funkar nog schemat!

Linda Bivemark - Hej Jessica.
Åh så fina bilder, va vacker du va. Grattis och lycka till. Kram

Annette Kongsmark - Från A to Z eller A till Å – perfekt är det ända jag vill säga Åsa:-)

Johan - Bedårande, tack!

Eszter Simone - Wow ÅSA! Vilka härliga bilder och vilken känsla!! Lite småkär…. och vilken slöja!! Nu vill jag gifta mig igen och ha slöja! Kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*