• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Cecilia, Peter och lille Gustav

Hade en otroligt härlig bröllopsfotografering idag, helt underbar liten familj! Att få tjuvlyssna på parets fina ord i varandras öron och se samspelet i familjen…. oslagbart. Jag fotade Gustav när han var ett halvår och blev jätteglad när Cecilia frågade om jag även ville dela denna stora dag med dem, är så glad att jag inte var bokad än då! Min kära mor var med och assisterade och blev en perfekt barnvakt, de gillade verkligen varann! iofs inte så svårt att gilla Gustav, charmigare lillkille får man leta efter….

Efter fotograferingen i Haga och Stallmästargården åkte vi till studion så de kunde få lite lunch i sig innan huvudpunkten på dagen, vigseln i Gustav Vasa kyrka! som ligger lägligt 2 min från studion 😉

Medans cecilia och Peter bekräftade sin kärlek för varann så fotade jag min svägerska Anna, gravidmagen och hennes Anders, då de bor i Falun är det inte varje dag de får tillfälle att fotas i studion! sen besökte vi massa babybutiker. “Det här finns inte i Falun!” sas en hel del 😉

Kom hem lite senare än räknat men kunde ändå inte låta bli att blogga lite bilder från dagens bröllop! Än en gång så mycket grattis!!!!

louise - Vilka bilder! Ni är så vackra och bara strålar! Och Gustav!!! Vilken fin familj ni är!/ Kramar till er alla tre!

Cecilia - Tack snälla Åsa för att du gjorde vår dag så speciell genom dina fina bilder. Du är verkligen en underbar fotograf! Hälsa också till din fantastiska mamma från den lilla kompisen Gustav.
Kram från oss alla.
Cecilia, Peter & Gustav

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*