• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Superunderbara Therese och Johan!

Idag fick jag den stora äran att få dela Therese och Johans bröllopsdag!Tack tack tack! Jag fotade Therese för ca 1 år sedan och vi fick superkontakt, det var bara att adda på facebook så vi kunde ha kontakt under hennes militär-tjänst i Kosovo. När hon kom förbi vår lilla bröllopsmässa (bröllopsinpiration.se) i juni så berättade hon att de skulle gifta sig den 6 augusti, long story short så skulle jag fota porträtten idag men det vart visst lite fler bilder då jag även blev bjuden på middan… man kan ju inte låta bli… 723 bilder får ni nu när jag sållat 😉

Therese och Johan är verkligen två av de härligaste personer jag träffat, en enorm värme, humor och Therese skratt går inte av för hackor! Jag hade verkligen en fantastisk dag, jag hade defintivt stannat längre om jag inte var bokad hela dagen imorgon på ett annat bröllop och ville hinna hem inte alltför sent!

Tusen grattis kramar och jag ser fram emot parmiddan med tillhörande Manchester United match för att underhålla våra äkta män 😉

Tack tack tack underbara ni för denna härliga dag!

Anna - Hej Åsa, Johan och Therese!
Verkligen fina bilder!
Kram Anna och Magnus

Anna Krigsman Simonsen - Åsa, bilderna är lika magiska som dagen var!!!
Kul att träffa dig och stort tack för att du var så snabb med att få upp bilderna på nätet!
//Toast Madam

Therese Fagerstedt - Åh underbara Åsa!
Dessa vackra bilder… Jag kan knappt förstå att det var på riktigt! Jag hade en helt fantastisk dag och jag är såååå glad att du var där och delade den med oss.
Tråkigt att du behövde åka så tidigt, men jag förstår självklart varför.
Också jag ser fram emot middagen 🙂

Tack igen för dessa bilder. Du är så oerhört jäkla duktig!
Stor puss och kram

Carolina Österberg - Hej Åsa!

Vilka helt fantastiska bilder du tog på våra kära Johan o Therese, de är helt magiska!! Även de andra bröllopen är helt fantastiska, du har verkligen känsla!

Det var trevligt att träffa dig under dagen och även få chans att prata lite mer med dig under middagen, det var jag som hade min lilla dotter Alice med mig under vigseln som gick omkring och njöt i solen med fin handväska och röda hjärtballonger 🙂 Har du några fina bilder på henne skulle jag gärna se dem!

Ha det så bra!!

kram Carolina

Inger Möllenståhl Fagerstedt - Hej fantastiska fotograf-Åsa!
Helt underbara foton från ett maka(e)löst och underbart bröllop.
Lukas (Therése lillebror)och jag (felplacerad mamma) hoppas att du har några fina foton på Lukas som vi kan få köpa.

Många hälsningar från Lomma. Inger och Lukas.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*