• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Stinas album

Nu skulle man kunna tro att jag inte jobbar då bloggen inte uppdaterats.. men tvärtom! Jobar just nu ca 7 dagar i veckan för att fixa alla bokningar och beställningar före jul, inte hunnit blogga helt enkelt, kunderna före! 🙂 Kalendern börjar snart bli fullbokad, så funderar ni på att fota familjen före jul är det hög tid att boka en tid. Måste säga att det är riktigt härligt att vi nu är två fotografer i studion sen i augusti när min superduktiga vän Jenny började jobba med mig, vet inte hur jag skulle hinna med allt annars, förutom att det är riktigt trevligt att ha en kollega!

Här får ni se ett album som jag gjort till Stina, vars mamma hade med sig en härlig resväska med kläder och accesoarer, både till Stina och matchande till dockan, superkul fotografering som liksom bara krävde ett eget fint collagealbum!

Ulrika - Härliga barnbilder! Kuberna med namnet på är en jättefin touch!

Terri - Vilka härliga bilder och album design! Jag är inte vanligtvis en fan av studiobilder på småbarn men dessa var verkligen något utöver det vanliga! bra jobbat!

admin - ja, verkligen, var tvungen att köpa in liknande klossar efter det 🙂

Karin - Superläckert Åsa! 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*