• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Trash the dress med Eleonora

I September förra året åkte jag, min barndomsvän Eleonora och hennes vän Gunilla till Ellios landställe på Öland för vårt egna lilla projekt… Hört talas om huset många gånger och det var verkligen helt rätt plats, vilken lekstuga för en bröllopsfotograf! Vi hade fantastiskt kul, älskar att fota trash the dress bilder, speciellt när man har helt fria händer. Sen kom julruschen så jag hann ine riktigt jobba med bilderna, men nu äntligen fick jag en liten lucka, och här ser ni resultatet av hur albumet kommer se ut! Loggan är såklart inte med på alla sidor i riktiga versionen…

Klänningarna är sponsrade av Bridal Outlet, ett stort tack återigen!!!

Trash the dress på Öland-Fotograf OzDeleau/Åsa Deleau Wiklund » Bröllopsfotograf – hitta den som passar just ert bröllop - […] är lite bilder från ett litet eget projekt, se mer på min blogg #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: […]

jenny blad - Wooooooooooooow!!!!

Volker - @ Åsa – Jag ser verkligen många böcker, men den här är fantastiskt, stunning, marvelous underbar demobok.
Stum av beundran!
//Volker

admin - Tusen tack!

Carmen - helgrymmma! som vanligt 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*