• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Presentkort

Bröllopssäsongen närmar sig och med den kommer frågan upp om vad man ska ge i bröllopspresent… Ett litet tips från mig är att ge brudparet pesentkort från bröllopsfotografen de bokat, på så sätt kan de beställa extra fina album, förstoringar, canvastavlor mm från den stora dagen, eller kanske använda presentkortet till en familjefotografering i ateljen några månader senare…

presentkorten gäller alla typer av fotograferingar, album, förstoringar i ett helt år efter att ni beställt presentkortet. har ni frågor eller vill beställa presentkort på valfri summa maila gärna till fotograf@ozdeleau.com

Det går såklart att beställa presentkort även till andra tillfällen såsom dop, födelsedagar, eller bara för att man vill ge något fint 😉

_______________________________________

Wedding season is coming soon and the question rises “What should we give as a wedding gift”? Why not give the couple gift certificates from the wedding photographer they’ve booked! That way, they can choose between a large number of albums, prints, frames, canvases, and more to help them remember their wonderful day for many many years!

They’re valid for all kinds of photo sessions on location or in My studio and for albums and enlargements for a year from the date of purchase. You can order or ask me questions by e-mail at fotograf@ozdeleau.com

undefined

Lindísima - Ja, visst är det en bra idé!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*