• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Something blue, like a shoe… Maria & Tomas 18 juni

Idag, eller, ja.. igår gifte sig Maria och Tomas i Djurö Kyrka av en mycket annorlunda präst, aldrig hört så många skratt under en vigsel! härligt! Hela veckan såg det ut som det skulle regna idag, men istället fick vi det perfekta vädret, vilket kändes underbart, båtturen hade ju inte blivit densamma… Haft en mkt trevlg dag i sällskap av min kollega Jenny Thörnberg som var med som lyx-assistent idag 😉

Återigen ett stort stort grattis till brudparet som jag hoppas fick en helt fantastisk kväll!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Cherrie Coutts - Lovely, lovely, lovely…. coloured shoes are so hot! I just love the ‘frolick with the veil’ shots, too.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*