• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Matilda and her gorgeous Paul

Igår, på midsommarafton gifte sig Matilda och Paul vid Stadshuset! Make up och hår hade min vän och flitigt anlitade Angela Tryggveson fixat innan deras firande hemma i trädgården.. Vädergudarna log än en gång och gjorde uppehåll från en annars regnig vecka! Mkt trevlig och avslappnad fotografering, och även om jag egentligen inte skulle vara med på själva vigseln så kunde jag inte låta bli… och då fick jag ju även se hur fint Matildas vännina/vittne hade fixat sin “Limo” med blomhjärtat, champagne och jordgubbar som de kunde avnjuta på väg till Arlanda och London!

stort grattis igen och hoppas konserten var riktigt bra!!!!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Lena - Men FY va fint! Guldstjärna för hittade prästkragar vid stadshuset också. Vacker liten historia.

Bodil - jättefint, Åsa! De svartvita vid hamnen, söta idén med prästkragen,fl mfl. verkligen fint!

Sara Landstedt - Vilken massa fina bilder! tycker verkligen om de svartvita i den här serien, jättefina!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*