• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Anna och David

Igår möttes jag av en stor vit ballong som tittade fram ur bilen… och sedan brudgummen 🙂 Anna och David hade verkligen tänkt ut fotograferingen, och vintage-känsla skulle det vara! Kan bara tänka mig hur fin deras festlokal var efter den härliga beskrivningen… och att få leka fullt ut med vintage-känsla är inte helt fel, var ju tvungen att leka lite extra med några av bilderna, ska bli jättekul att sätta ihop albumet sen!!!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Mattz Birath - underbart Åsa min vän

Cherrie Coutts - Awesome details the couple chose!

Anna & David Wais - Tack för de fantastiska bilderna Åsa!! Ska bli riktigt spännande att få se fler efter bröllopsresan! 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*