• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Anna-Clara och Tomas gifte sig idag!

Idag var våra pojkar på sitt första bröllop! Hittills på sina tre månader har de annars hunnit med först två begravningar och sen ett dop, det går åt rätt håll 🙂

Det var våra vänner Clara och Tomas som gängade sig idag och då måste man ju ta lite bilder 😉 Det är inget nytt förhållande direkt så vi vet att de vet vad de gör, och trevligare par kan man leta efter, det går inte att inte ha kul och trevligt i deras närvaro! Då våra killar förmodligen inte skulle orka med kvällen så tackade vi för oss efter brudskålen, även om det var svårt att slita sig…men vi är så glada att vi fick vara med den här stora dagen i deras liv, en dag som tom bjöd på sol trots utlovat regn, och som prästen sa, deras leenden sken ikapp med vädret! Fina klänningen har hennes mor sytt!!

Hoppas kvällen blev lika lyckad som resten av dagen!!!! stora grattiskramar!!!

Tess -Kervefors Foto & Media - Helt underbara bilder! 😉

katarina - Åh så kul att få se dessa fina bilder på min arbetskollega Clara:) tycker dina foton är mycket fina, vad kostar en bröllopsfotografering hos dig?

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*