• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Linnea och Robert-bröllop på Säby Säteri

Jag hade egentligen tänkt kategoriskt tack nej till alla bröllop i år under mammaledigheten förutom de två vännerna jag har som råkar gifta sig i år, men efter ett par mkt trevliga mail kunde jag inte tacka nej till Linnea och Robert… och när vi träffades innan den slutliga bokningen kände jag verkligen att det var rätt beslut, de är ju hur trevliga som helst! Att det var relativt nära hem och var bara bilderna före vigseln de önskade gjorde det hela möjligt, mormor hade inget alls emot att stanna hemma med killarna som nu är 4 månader, hon stannade även kvar hemma efteråt så jag hann blogga 😉 pappa är i Göteborg och kollar in Springsteen…

Linnea och Robert träffades i Gambia, en resa de aldrig kommer ångra, de hittade verkligen rätt! Det var en perfekt dag för bröllop, solen sken trots regnvarningarna tidigare i veckan och de hade dessutom valt Säby Säteri som är ett riktigt fint ställe! Det var helt enkelt en mycket trevlig dag!

tusen tack för idag! och stort grattis!!!!


Mattz Birath - underbara Bilder vännen !! som vanligt 🙂
Mattz

Bodil - Och vilka fina skor!!! Och frisyr! Och brudtärningsklänningar!Och vilken bra fotograf!

Herr och fru Våhlin - Vilka underbart vackra bilder! Vi ser verkligen fram emot att få se resten! Många kramar från oss!

Elin - Jätte vackra bilder! /Elin, en av tärnorna.

Herr & fru Våhlin - Underbara bilder!! Ser verkligen fram emot att se resten! Kramar från oss

Elin - Hej!

Riktigt fina bilder.
Går det att få reda på var brudtärneklännigarna kommer ifrån?

TACK på förhand fr en blivande vinterbrud 😉

Fru Våhlin - Hej Elin!

Tärnklänningarna är köpta på Noa Noa! Lycka till med ert bröllop! 🙂

Maria och Johan på Skokloster! » Fotograf OzDeleau - […] härligt par som jag hade den stora äran att få fotografera förra sommaren, Linnea och Robert (deras bröllopsbilder hittar ni här) det är verkligen den bästa komplimangen man kan få som fotograf när paren rekommenderar en […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*