• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Min kära vän Jennifer och hennes Håkan

I lördags, den 8 september, gifte sig Jennifer med sin Håkis! Jennifer och jag har känt varandra och varit goda vänner sen vi började på gymnasiet ihop 1996. Jennifer är av de snällaste människor man kan finna och jag är så glad att vi hamnade i samma klass. Jennifer fick stå modell vid många tillfällen under gymnasiet och även senare, testade varje ny kamera på henne! Det var även hon som myntade mitt smeknamn “Oz” som sen blev en del av mitt företags namn 😉

För några år sen skickade hon en kille till ateljen för att ta körkortsbild, med orden: “kan inte du se vad du tycker om honom? han är supersnäll, men åh, vet inte, han är ju några år äldre!” Det var såklart Håkan, och det enda jag kunde konstatera då var att han verkade väldigt trevlig och att hon skulle ge honom en chans, och tur var det, för de är ju så rätt för varann! För två år sen kom nästa stora händelse, deras son Kalle, en supergo kille som verkligen är en blandning av de båda!

Det är nu lite över ett år sen Jennifer berättade att de bokad kyrka, och ville kolla om jag var bokad, för det fick jag inte vara! Hon ville ju absolut att jag skulle fota, och såklart kunna dela deras dag även som gäst. Det blev verkligen en perfekt dag och tom vädret var med oss! Jag mötte upp hemma hos dem där min duktiga vän Angela Trygvesson fixade hår och smink, sen susade vi förbi ateljen innan vi begav oss för lite bilder på söders höjder och vidare till Maria Magdalena Kyrka…

Tack för en strålande dag och för att jag fick den stora äran att föreviga den!!!! Love U!

Sophie - Jag kan inte sluta att kolla på bilderna – de är så fina och avbilda deras perfekta bröllop!! Jätte bra val av platser också, det känns som man har varit med på allt.

Håkan - Tack Åsa! Det var underbart att du dokumenterade vår dag! Det är så kul att på nära håll se dig jobba. Bilderna blev helt fantastiska och visar verkligen dagen som jag minns den! 🙂 /Håkan

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*