• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Anette och Henrik på vackra Högberga gård

Igår gifte sig Nettan och Henrik på en av mina absoluta favoritplatser, Högberga gård på Lidingö. De hade verkligen valt rätt plats och dag! Strålande solsken fick vi, liiite kallt men vi är ju ändå i oktober… Efter lite mer än 9 år tillsammans och två mycket charmiga barn så var det nu äntligen dags att slå slag i saken! Tycker alltid att det är lika härligt att få bevittna när ett par tar nästa steg och framför nära och kära bekräftar att det är just de två som hör ihop, och det gör verkligen detta par, trots att jag bara träffat dem några timmar så kändes det att detta var helt rätt… Anettes glädjetårar när de ställde sig framför sina gäster och vigselförrättaren var ännu ett bevis 😉

All fortsatt lycka önskar jag er och alla era trevliga vänner och släktingar, verkligen ett trevligt gäng som samlats, med nära till skratt och känslor, gissar att kvällen blev lika lyckad som den fina vigseln!

Anna - Så vacker dag med ett lyckligt brudpar och fina bilder att ta med bland minnen från en speciell dag.

Karin - Vilka otroligt fina bilder på min stilige bror, hans vackra fru och underbara barn!

/Karin

Helen - Jätte fina bilder. Är så glad jag fick vara med och fira eran dag. kram Helen

Reine - Wow va bra dom blev, tom du blev snygg henke (^_~)

Therése - Kervefors Foto - Åh så vackra och tidlösa bilder! 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*