• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Mina killar i Fågelströms park

Idag var vi med föräldrargruppen till den supersöta lilla parken på Gotlandsgatan, de har byggt upp små hus med många fina detaljer på ute som inne! Var där med grann-kidsen för nån vecka sen och när jag hittade skjortorna på Åhlens blev jag riktigt sugen…det var inte helt lätt att fota då det bland annat var ett helt dagis där med orangea kläder som gärna ville vara med på bild både oavsikligt och av nyfikenhet…. det hela slutade med att en liten 4-åring knuffade Jack för andra gången så han stortjöt, pojkens mamma skötte det riktigt bra men fotostunden var definitivt slut. Blir nog en repris med mormor som sällskap nån dag, hon är med i Gustafs skål och har passande kläder 🙂

Viktoria - Vilka underbara bilder på dina killar!! Mycket passande kläder till miljön.
Ha det så gott 🙂

Kram, Viktoria

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*