• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Cecilia och Magnus

Idag fotade jag detta härliga och skojfriska par på vid Stora Skuggans Värdhus. Blev en fartfylld fotografering 🙂 Cecilia är en gammal barndomsvän till Katarina Nimmervoll som jag gick med under vår fotografutbildning, hon är själv en duktig fotograf, men ville inte “missa” sin väns bröllop, så hon tipsade om mig, jättekul! Klänningen hittade Cecilia under en Paris-resa nyligen i sällskap med syster Ulrika, den passade henne perfekt!

Vigseln hölls på Paviljongen och det var riktigt rörande att se Magnus känslor bubbla fram efter att de sagt ja och fick sin första kyss som man och hustru ! Det här är ett par som kommer ha mycket glädje och skratt i sitt äktenskap, och man kände att de verkligen älskar varandra!

Stort grattis igen, ses snart!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*