• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Maria och Johan på Skokloster!

Då mina pojkar fortfarande är relativt små, i skrivandets stund snart 16 månader, så har jag inte velat boka in så många bröllop i år, men vilka bröllop det blev! Även denna lördag hade vi fantastiskt kul! Maria och Johan gjorde det väldigt lätt för mig med sin glädje, spontanitet och vackra poser!Vi hade kunnat hålla på mycket längre om det inte var för den lilla detaljen att de skulle gängas direkt efteråt 🙂 Maria var fantastiskt vacker i sin klänning och hon hade lika kul i sin som jag hade på vårt eget bröllop, kändes som hon precis som jag haft drömmen att få snurra runt i en vacker klänning utanför ett slott sen barnsben! (har jag rätt Maria?) Och Johan följde så snyggt i dansen och man kunde verkligen känna kärleken mella er! klyshigt att skriva så, men hur ska jag annars beskriva det?

Brudparet är vänner till ett annat mycket härligt par som jag hade den stora äran att få fotografera förra sommaren, Linnea och Robert (deras bröllopsbilder hittar ni här) det är verkligen den bästa komplimangen man kan få som fotograf när paren rekommenderar en till sina vänner! tack!

Om någon av gästerna råkar kika in här så lämna gärna en liten hälsning här till det underbara brudparet!

På ett personligt plan så hade vi även en fortsatt trevlig dag med Kräftskiva hos vänner i närheten i en stor lada med 80 andra gäster! Min man följde med som assistent så vi fick en hel dag och kväll tillsammans då min kära mor passade twinsen 🙂

Jorun och Hasse Bäckström - Härliga bilder fyllda av glädje, kärlek, omtanke och lycka, nu är det bara att hålla i detta i framtiden.
Kramar Jorun och Hasse

ingela haeffner - Som en romatisk saga. Såååå vackert. Många kramar från Ingela o/c

Ingrid Bjurenborg - Såååå vackra bilder!!! Ni är så fina. Tack för den fantastiska festen. Kram från fam Bjurenborg

Linnea & Robert Våhlin - Åh vad fina bilder och vilket otroligt vackert brudpar! Tack för att vi vara med och fira denna dag med er!! Massa kramar!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*