• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Allra käraste syster

 

Min lillasyster Carmen som pluggar till förskollärare i Borås är på besök över helgen, och eftersom hon fyller 25 (!!!) nu i januari tyckte jag att en liten fotosession var på sin plats!

Eftersom jag personligen älskar både nya och klassiska glammiga hollywood porträtt och har nya blixtar och lite andra nya leksaker i studion som nu gör det möjligt för mig att ta bilder i den stilen passade jag såklart på, skulle ju ändå till studion idag och lämna ut de sista beställningarna inför julen…

Måste såklart även gratta min lillebror Marius som fyller 2 år idag!

webb_2447webb_2444webbA0045184

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*