• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

mina egna 2,5 åringar

Har man egen studio och fotar en drös med goa ungar dagligen så blir man ju klart sugen på att fota sina egna och få upp på väggen också! Nu är ju mina killar liiiite för hemmastadda i studion och är överallt utom där mamma vill. Men i söndags fick jag 1/800 dels sekund på mig och lyckades fånga dem precis som de är! hjälpte iofs att jag tog med alla djuren och de fick ha på sig tröjorna som de levt i senaste halvåret. Denna bild kommer pryda vårt vardagsrum på en härlig Art plate strl 50x90cm!

 

50x90 artblock lam vita kanter_13333

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*