• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Medeltidsveckan i Visby

I just got back from the medieval week on Gotland, 3 great days!

Sent igår kom jag hem från tre härliga dagar i Visby, tänkt åka på medeltidsveckan sen gymnasiet men av någon anledning har det inte blivit av. Nu skulle min vän Ulrika dit med sin sambo och gull-Oliver och erbjöd mig en plats i lägenheten de hyrt. Kul att se all dräkter, marknaden, äta medeltida mat och se denna otroligt vackra stad! Sist jag var i Visby var också med Ulrika, klassresan i 8:an då vi cycklade runt Gotland…. Bara den goda glassen är värd omvägen! På marknaden fick jag även träffa Martin, smeden som gjort min underbart fins skylt som hänger utanför ateljen, hans sambo och min gamla gymnasievän Agnes skulle tyvärr komma dagen efter att jag skulle åka hem, men deras son Lo var där! Jättekul att se hur stor han blivit, måste vara flera år sen jag såg lillkillen sist! Kika gärna in på Yggdrasil hantverks hemsida här! Min vän Jenny har gjort sidan 🙂 Slumpen hade sig även så att vi bodde i samma hus som fotografen marit Solblad, jättekul att träffa henne igen och prata lite om foto och om livet, fick även träffa hennes supergulliga mor och hennes trevliga bror och kusin!

Imorgon kommer jag själv stå framför kameran med maken då vi ska “trasha” bröllopskläderna, bakom kameran kommer den eminenta Alicia Swedenborg att stå. Kul, spännande och lite nervös, trivs ju egentligen bäst bakom kameran 🙂

Natalie - Vad mysigt det såg ut! Jag måste nog ta hela min familj dit nästa år…när Rosa är lite större…ja alla barnen för den delen,så att de kan uppskatta allt vackert mer…

Underbara bilder..som alltid!
kram

Petra - Verkar ha varit en underbar resa, och vilka härliga bilder 🙂
Ska bli kul att se bilderna från Alicia sen. Spännande.

Morten - Jag har varit på medeltidsveckan (3) ett par gånger, som du redan vet.

Det där är de bästa bilderna jag har sett av visby och medeltidsveckan någonsin.

Fotograf Jessica Lund - Underbara bilder Åsa! Som alltid 🙂

Marit Solblad - Hej Åsa, Tack för senast! Det var jättekul att träffa dig och dina vänner och självklart lilla söta charmiga bus-Oliver. Jättefina bilder du lagt upp. Jag längtar redan tillbaka, har lätt gotlandsabstinens. Man är ju onekligen lite nyfiken på hur det gick på “trash”-plåtningen =) Kram från Marit

Katrin Svensson - Å så härligt , jag bara måste åka dit någon gång. känns som att komma rakt in i en medeltidsfilm.
Katrin

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*