• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Hasselblad masters competition 2016

SÅ ENORMT GLAD OCH STOLT! Min bild har blivit utvald till 1 av 10 finalister i porträttkategorin i HASSELBLADS MASTERS COMPETITION! bland inte mindre än totalt 10 700 bidrag från hela världen till tävlingens 10 kategorier! Blir ännu gladare om ni vill logga in och rösta på min bild på http://www.hasselblad.com/inspiration/masters/masters-2016

Extra roligt att det är en bild från min dagliga produktion från en av mina barnfotograferingar och inte en bild fotad för tävlingssyfte 🙂

980px_40581Hasselblad Masters 2016 min bild

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*