• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

2016!

Nu är det bara några timmar kvar på 2015, ett år då jag gjort stora förändringar i ateljén. Förutom investeringen med ny kamera, en Hasselblad som jag drömt om sen fotoskolan för 14 år sedan så har rekvisita och klädförrådet  byggts upp (REJÄLT!!) och jag har nu sååå mycket fina bakgrunder och kläder att låna ut. Jag bokar nu in 2 timmar för alla fotograferingar istället för en, och det är så härligt att kunna lägga så mycket tid på varje familj, oftast kommer de mest kreativa bilderna på slutet då jag och barnen bekantat oss lite mer och vi tagit “de säkra korten”

2016 kommer jag ha fått in ännu lite mer kläder och bakgrunder, framförallt till mina vintage bilder och mina Art sessions som blivit populära riktigt snabbt. Under dessa fokuserar vi på att skapa ett riktigt fint och annorlunda porträtt med ett tema som passar den lilla modellen, och som sedan blir en riktigt fin stor tavla! Jag lägger mycket tid på att få fram idéer, kostym, mm för att skapa något personligt och annorlunda. Mycket inspiration kommer från filmer, teatern, klassisk konst, fotohistoria men även från barnen själva! Jag tycker om att välja kläder och dräkter av hög kvalitet och med fina detaljer, kameran plockar upp allting så fint och måste ju göra den rättvisa.

Man kan boka en specifik Art session då vi tillsammans kommit på tema i förväg och allt är planerat i detalj, men jag kan även köra light versioner spontant under mina ordinarie fotograferingar där vi först kör med 2-3 egna ombyten och sen kan “leka” fram något kul i slutet.

Tänk på att boka i tid! En Art session kan ta 2-3 månader att planera och skaffa fram rätt saker till om jag inte redan har det vi behöver, mina ordinarie plåtningar är nu oftast fullbokade 1-2 månader i förväg hela året, 2-3 månader inför jul. Just nu har jag tre tider kvar i februari, sen fler i mars och framåt!

GOTT NYTT 2016!!!

 

B_77099

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*