• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

SM 2017

I år hann jag inte fota något speciellt inför SM då jag la all egen tid på att söka till kvalificering “Qualified European Photographer” även kallad QEP, så riktigt kul att mina bidrag fick så fina poäng att det gav 5st Meriterad diplom, de kallas inte längre Guld, silver, brons utan Excellent, Utmärkt och meriterad för att passa in i internationell standard! Vinnare blev nyfödd-fotografen Laila Villebäck som kom på andra plats när jag vann SM förra året. På andra plats kom min kära vän Jenny Puronne som jag under kommande året kommer ha ett spännande samarbete med!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*