• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

3rd place in SFG’s photo contest

This week-end Svenska fotograf gruppen had their annual photo contest. I missed the meeting due to work but I sent in 6 pictures, and today I got a phone call saying that I got third place, so I’ll get a small trofé and a medal 🙂

Svenska fotogruppen hade sitt årliga möte nu i helgen, missade dessvärre mötet som hölls i Göteborg pga jobb men fick ett trevligt telefonsamtal idag och fick då veta att jag kom trea i hela tävlingen, 2:a i fritt tema (kyssen i vattnet), 3:a på bröllopsbilderna (ladan) och hedersomnämnande på de andra bilderna med tema barn, art och porträtt. Min buckla och medalj får jag snart med posten! Så himla svårt att välja bilder till sånt här, och jag är alltid ute i sista minuten, men det gick visst bra ändå 🙂

Eva Johansson - Grattis!! 🙂

Marit Solblad - STORT grattis till dig Åsa, bra jobbat!

Lucia - Hej! Supergrattis till det fina priset, viss väl att du var otroligt duktig men det är ju trevligt när alla andra oxå tycker det.
Och jag ber om ursäkt för att vi inte hinner ses tillräckligt ofta, saknar dig. Den är bloggen är förresten hur tokigt snygg som helst!

Carmen - grattis sis!

Ida - Gillar ladabilden jättemycket och bilden på flickan till vänster!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*