• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Alexander!

Idag var sista dagen jag hade öppet för i år, 13 januari är jag sen tillbaka på jobbet! Det blir min första ledighet sen vår “smekmånad” på två veckor i mars, så ledigeheten är efterlängtad! Haft jättemånga härliga fotograferingar nu i december, fullt ös med syskon, familier och även husdjur och idag och igår kom alla och hämtade sina julbilder, så riktigt fullt och busy i studion!

Jag fick även fint besök idag av Jeanette och två veckor gamla sötnosen Alexander! Hann tyvärr inte ge honom så mycket uppmärksamhet som jag velat, men jättekul att få träffa den lille mannen för första gången! I januari hamnar han framför linsen på riktigt 😉

DSC_5676

Danielle - Oh, you know I love the newborn photographs, well done!

Jeanette - Jag blir alldeles rörd… 🙂 Älskar bilden! Trots att jag var totalt osminkad är nog detta en av de vackraste bilderna jag varit med på, fast det vackra får jag tacka min underbara son för 😉 .

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*