• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Julafton i Mora

Senaste 4 åren har jag firat jul med min mans familj på Korsnäsgården i Mora, det kan inte bli mer juligt än så med det vackra röda huset, den vita marken och gammelmorfar och gammelmormor lyste vid granen! Anders kusinbarn tog hand om julklappsutdelningen, Julia läste och lillasyster Agnes, 3 år, skuttade glatt runt bordet och sa “God Jul, Åsa”, “God Jul Anders” när hon med världens största leende gav alla sina paket. Tomten var däremot inte alls populär, Agnes gallskrek i ren rädsla så han fick vända i dörren….som tur var fanns det en bra låda man kunde gömma sig i ifall tomten skulle komma tillbaka!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*